SVEGRO - NYSKÖRDAT FRÅN FÄRINGSÖ
Välkommen till Svegro! Vi är ett familjeföretag i tredje generationen som odlar örter, sallat och grönt i Sverige. All odling är ekologisk och sker i våra växthus ute på Färingsö. Kärleken till jorden, smakerna och maten har vi med oss sedan starten 1960. Vår vision är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt – året om.
FIXA PÅSKMATEN
Ska du bjuda på påskbuffé eller laga en god påskmiddag? Då har du kommit till rätt ställe! Bland våra recept hittar du klassiker som lamm, kyckling, lax och ägg, men också alternativa rätter som ger en modern twist. Fräscha sallader och de goda tillbehör gör buffén till en succé. Alla våra såser och röror är smaksatta med färska örter som lyfter smaken en nivå. Inled med en god mocktail eller drink och avsluta med en söt dessert. Glad påsk önskar vi på Svegro!
Till våra receptGodaste maten till påskbuffén
Upptäck fler påskreceptVåra bästa recept
Upptäck alla receptMED SMAK OCH KVALITET
På Svegro odlar vi med fokus på smak och kvalitet. Vår storsäljare är omåttligt populära basilika, i gott sällskap av både örtig dill och pepprig timjan. Vi odlar både klassiker och rariteter. Det senaste tillskottet är smakrika, nyttiga rädisskott.
Upptäck vårt sortimentLÅT DIG INSPIRERAS
Alltsedan starten har vi på Svegro odlat både matintresse och gröna godsaker. Med lång erfarenhet av odling, hållbarhet och matlagning har vi samlat kunskap som vi gärna delar med oss av. Här hittar du tipsen för tallriken, örterna och planeten.
Till inspiration & tipsOm oss på Svegro
Kika in i växthuset
Hållbarhet på riktigt
INSPIRERAS AV SVEGROS INSTAGRAM
Till InstagramNyskördat sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt - året runt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Hälsningar Svegro