fbpx
Svegro Matpotatis

Nu har vår matpotatis bytt förpackning. Inuti hittar ni samma kvalitetspotatis, utvald för varje tillfälle. Det blir bara lättare att upptäcka vilken sort du behöver, beroende på vilken rätt du vill laga.

Nytt är att vår ekologiska potatis kommer i naturfärgat papper och istället för fast och mjölig heter de nu kok och mos. Du hittar dem både i tvåkilos påsar för när ni är många hungriga, och 900 gram när ni är färre. Sen har vi också bytt namn på vår klyftpotatis till Ugnspotatis eftersom den ju också är perfekt att skiva, kuba, julienna eller skära i vilken form du vill – och sedan rosta i ugnen. Ni som hade eran rutiga favorit kan bara leta efter färgen på påsen, de har nämligen samma färg på blomman som de hade på rutorna.

Vet du inte vad du ska laga för rätt ikväll? Du hittar inspirerande recept på baksidan av varje påse och tips på hur du lyckas med dina potatisrätter. Eller så kan du bläddra bland alla våra potatisrecept. Vad sägs som en pepprig potatissalllad, potatispizza, potatisgratäng eller peruansk causa med räkor? Eller något av våra andra 63 recept med potatis.

Smaklig måltid.

Svegro Potatisblomma

Laga mat med Svegro Matpotatis

Se hela vårt potatissortiment här.