Nyheter
Svegro Matpotatis | Ekologisk Matpotatis

Svegro Matpotatis

Nu har vår matpotatis bytt förpackning. Inuti hittar ni samma kvalitetspotatis, utvald för varje tillfälle. Det blir bara lättare att upptäcka vilken sort du behöver, beroende på vilken rätt du vill laga. Nytt är att vår ekologiska potatis kommer i naturfärgat papper och istället för fast och mjölig heter de nu kok och mos. Du hittar dem både i tvåkilos påsar för när ni är många hungriga, och 900 gram när ni är färre.

Läs mer


 

Svegro Delikatesspotatis

Svegro Delikatesspotatis är vår allra finaste potatis. Den är varsamt tvättad och storlekssorterad för en jämn tillagningstid. Skalet är så tunt att potatisen gärna kan ätas med skalet på. Du får känslan av färskpotatis – året om. För att behålla alla goda egenskaper och förlänga hållbarheten har vi tagit fram en förpackning som är lika mörk och luftig som en jordkällare.

Läs mer


 

Vilda Smaker

Runt om i Sverige finns ätbara växer, längs bäckar, på åkrar och ängar. Nu kan du också plocka de vilda smakerna i ditt kök, året runt. Nyheterna Röd Ängssyra, Krasse, Citronmålla och Vitlöksgräs är späda som primörer, helt ekologiskt odlade på Färingsö. De är redo att användas som kryddiga smaksättare i både varma och kalla rätter.

Läs mer

finbladig_gronkal

Finbladiga primörer

Nu kan du skörda Svensk Rucola, Röd Mangold, Asiatisk Tatsoi, Finbladig Svartkål och Finbladig Grönkål hemma i ditt kök. Allihop är primörblad som odlas ekologiskt i våra växthus på Färingsö. De är särskilt smakrika och passar perfekt både i varma och kalla rätter. Använd gärna både blad och stjälkar på alla sorter som de är. Då tar du vara på alla näringsämnen.

Läs mer
Storbladiga Smaker

Nu kan du skörda stora smaker vid ditt köksbord. De finns i butik så länge säsongen varar. Självklart är alla helt ekologiska.

Läs mer