fbpx
Fakta om företaget

Vi odlar och marknadsför kvalitetsgrönsaker som färska örter, sallater och potatis för att året runt kunna erbjuda Sveriges konsumenter smakrika matupplevelser.

All produktion sker med höga krav på livsmedelssäkerhet, miljöhänsyn och regelbundna kvalitetskontroller. Vi utvecklar också regelbundet nya produkter, innovativa förpackningar och spännande recept.

Logotyp

Vår logotyp består av vårt företagsnamn i gemena bokstäver där en del av bokstaven -r- är ett blad. Bladet ger den en jordnära känsla som kommunicerar vad vi arbetar med. Enkelheten i typsnittet och ordbilden gör den både tidlös och tydlig. Den är garant för allt vi gör.

Logotypen ska användas i sin helhet. Använd inte förvrängningar som att rotera, skeva eller tvinga proportionerna. Logotypen får ej beskäras.

Logotypen ska alltid vara läsbar. Den får inte vara mindre än 1 cm i tryck och 300 pixlar på en skärm. Logotypen med tagline får inte vara mindre än 2 cm i tryck och 600 pixlar på en skärm. I övrigt finns ingen storleksbegränsning så länge friutrymmet används och den kan ses i sin helhet.

Logotypen med tagline ska alltid användas med ett friutrymme lika stort som den gemena bokstaven -o-.

Logotyp:

Logotyp med tagline:

Logotyp inverterad:

Logotyp inverterad med tagline: