Asiatisk TatsoiAsiatisk Tatsoi

Asiatisk Tatsoi

Asiatisk Tatsoi

Asiatisk tatsoi är ett primörblad med en vacker djupgrön färg och bleka mjälla stjälkar. De skedformade bladen är krispiga med en mild rund smak. Den är släkt med både de kraftigare kålsorterna pak choy, bok choy och den vanliga kinakålen.

Tatsoiens milda smak och mjuka stjälkar gör den perfekt direkt i sallader, som tillbehör, smaksättare i varma rätter och i juicer. Den innehåller dessutom mängder av vitaminer och mineraler. Bladens struktur och krispighet ger en extra karaktär när den hastigt wokas eller tillsätts mot slutet av tillagningen i exempelvis asiatiska rätter.

Smakkompisar: Ingefära, chili, olika currysorter, lime, kinesisk five spice, yuzu, ägg, soja, fisksås, svamp och tofu.

Asiatisk TatsoiNyhet


Laga mat med Asiatisk Tatsoi



  1. Värd att minnas smoothie



Läs mer om Svegro Orangeri eller se hela vårt sallatssortiment