Quesadillas med Citronmålla och salsa pico de gallo
Ingredienser
4 portioner
2 krukor Citronmålla (Epazote), avskuren med stam och blad
400 g mozzarellaost, grovriven
8 tortillabröd
1 kruka Plocksallat
Salsa pico de gallo:
4 tomater, hackade
1 färsk grön chili, finhackad
1 liten silverlök, hackad
1 kruka Koriander, skuren
2 lime, pressad saft
1/2 tsk salt
Gör såhär
Börja med att blanda alla ingredienser till salsan. Ställ åt sidan. Fördela Citronmållan och osten på tortillabröden och vik ihop dem. Värm på båda sidor i en gjutjärnsstekpanna på medelvärme tills osten är smält och bröden fått en gyllene färg, 2-3 min på varje sida.
Öppna upp tortillan lite och fyll med salsa. Servera med resten i en skål bredvid och plocksallat.