Ingredienser

4 portioner

2 krukor Röd & grönsallat
1 kruka färsk mynta, strimlad
1 chili, urkärnad och strimlad
1/2 vitlöksklyfta,skalad och pressad
1 msk färskpressad limesaft
1 msk sesamolja
250g cocktailtomater
1 kg Smått & Gott delikatesspotatis, delade med skalet kvar
600 g biffrad
Salt
Peppar

Salta och peppra biffraden och potatishalvorna. Grilla dem i 20 minuter runt om på alla sidor .När kött och potatis är klara, lägg tomaterna på grilleni ca 2-5 minuter.
Blanda mynta, chili, vitlök och limesaft med sesamolja och vänd ner dressingen i salladen precis när det är dags att äta.
Skiva köttet och toppa salladen med biffen, potatisen och tomaterna.
Salladen med myntadressingen är god till mycket annat t ex stekt/grillat lamm.