Tatsoi- och chèvrefylld kycklingfilé
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer, gärna ekologiska
1 tsk salt
½ msk chiliflakes
1 kruka Mejram, hackad
1 kruka Tatsoi
2 tomater, skivade
100 g chèvre, skivad
4 msk olivolja
Gör såhär
Sätt ugnen på 180°. Skär ett djupt snitt längs med kycklingfiléerna. Krydda i öppningen på filéerna med hälften av saltet, chiliflakesen och mejramen. Skär av den nedersta delen av tatsoien. Fyll filéerna med tatsoi, tomatskivor och chèvre. Ringla 1 msk olja i en ugnssäker form och lägg kycklingfiléerna i formen. Ringla 3 msk olja över filéerna och strö över resten av saltet, chiliflakesen och mejramen. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min tills filéerna är genomstekta. Koka potatisen under tiden. Servera kycklingen med potatisen och en grönsallad.