Ingredienser


4 portioner

2 krukor Tatsoi eller Krispsallat

Avokado- och quinoaröra:
1 dl vit quinoa
3 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
¾ tsk flingsalt
2 krm nymald svartpeppar
2 avokado, delade, skalade och tärnade
200 g cocktailtomater, delade
2 msk riven färsk pepparrot
1 kruka Dill, hackad
1 kruka Mynta, hackade blad
1 kruka Koriander, hackad

Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Rör ihop olja, vinäger, salt och peppar i en bunke. Blanda ner avokado, tomater, pepparrot, örter och quinoa. Lägg tatsoien på ett uppläggningsfat och toppa med avokado- och quinoaröran.

Nyhet. Ekologiska Primörblad. Nu hittar ni Asiatisk Tatsoi, Trädgårdskrasse, Finbladig Grönkål och Finbladig Svartkål i butik. Läs mer om våra primörblad här.