Ingredienser

4 portioner

200 g frysta sojabönor eller bondbönor, tinade
1 kruka Citronmålla, hackad med stjälkar
1 röd chili, skivad och urkärnad
1 msk ekologisk kallpressad rapsolja
1 kruka Tatsoi, grovhackad med stjälkar
200 g tärnad mango
3 dl crème fraiche (34%) eller plantbaserad motsvarighet
saften av 1 ½ lime
salt
nymald svartpeppar
2 avokador, urkärnade och urgröpta
8 små majstortillas
1 kruka Koriander, plockade blad

Fräs bönor, citronmålla och chili i olja i en stekpanna ca 2 min. Tillsätt tatsoi och fräs någon minut till. Blanda i mangon, 2 msk av crème fraichen och saften av 1 lime. Värm försiktigt och smaka av med salt och peppar. Lägg avokadon i en skål och mosa den med en gaffel. Tillsätt saften av ½ lime. Smaka av med salt och peppar. Stek tortillabröden hastigt på båda sidor i en het och torr stekpanna tills de fått lite färg. Fyll bröden med salsan och avokadoröran. Toppa med resten av crème fraichen och koriander.