Ingredienser

4 portioner

600 g potatis, Andean Sunside

600 g laxfilé, skuren i bitar

Smör till stekning

1 kruka Citronmålla (Epazote)

1/2 tsk salt

2 krm svartpeppar

2 morötter, tunt skivade

1 kruka Kaskadsallat, plockad

250 g cocktailtomater, delade

Dragonkeso:

250 g keso

2 msk Dragon, plockad och finskuren

1 kruka Gräslök, finskuren

1 krm salt

2 krm nymald svartpeppar

Börja med att blanda alla ingredienser till dragonkeson. Ställ i kyl under tiden resten görs. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Häll av potatisen och låt den ånga av. Stek laxen runt om i smör i en stekpanna tills den är genomstekt och fått fin färg. Lägg i Citronmållan mot slutet av stekningen. Krydda laxen med salt och peppar. Dela potatisen i mindre bitar med hjälp av en gaffel. Lägg upp alla ingredienser i skålar och servera med dragonkeso.