fbpx
Schalottenbruschetta med tomat och fårost

Schalottenbruschetta med tomat och fårost

Ingredienser

4 portioner

ca 400 g schalottenlök
Marinad
1 kruka Dill, finskuren
1 msk spiskummin
Skalet och saften av en citron
3 mskolivolja
1 krm salt
4 skivor grillat eller rostat lantbröd
2 tomater
1 kruka Plocksallat
200 g grekisk fårost
1 tsk nymald svartpeppar


Gör såhär

Koka upp saltat vatten och koka schalottenlökeni ca 20 min. Skala löken. Blanda marinaden och häll över löken. Låt stå och dra i 5 min. Grilla eller rosta brödet och skiva tomaterna. Placera Plocksallat, tomater och fårost på brödet. Toppa med den marinerade löken och peppar.

Tips!
Du kan ocksåvariera lantbrödet med ett rostat fruktbröd.







Inga inlägg hittades.