Produkter
Örter
Sallat
Gröna blad i påse
Hela sortimentet
Recept
Inspiration
Om Svegro
Vår historia
Vision och värderingar
Våra växthus
Hållbar odling
Fakta om företaget
Logotyp
Kontakt
Pressrum
Lediga tjänster
Inspirationsblogg
Arkiv
– Morotskaka med korianderfrosting
– Våra hållbara förpackningar
– Smörstekta äpplen med Rosmarin
– Hej Hortonom – Vad är en bra jord?
– Microörter – Krasse
– Rabarberpaj med timjan och citronmelissgrädde
– Hej Hortonom! Citronmeliss
– Grillad sockerkaka med mynta och koriander
– Hej Hortonom – AI
– Grekisk sallad med oregano
– Glad midsommar!
– Hej Hortonom! Växtskydd
– Spaghetti bianco med brynt salviasmör
– Hej Hortonom! Koldioxid
– Svampcarpaccio med körvel
– Hej Hortonom! LED
– Ärtsoppa
– Gröna smaker i världsklass!
– Smaka med Svegro! Örtsallad
– Hej Hortonom! Basilika
– Ört-smoothie
– Svegros fem populäraste örter!
– Vår Basilika
– Örtsill
– Örtglögg
– Hej Hortonom! Dill
– Smaka med Svegro! Fryst brynt kryddsmör
– Hej Hortonom! Koriander
– Smaka med Svegro! Malin mixar ihop en gremolata
– Smaka med Svegro! Malin gör basilikapesto
– Hej Hortonom! Elin pratar om Timjan
– 5 steg till den perfekta salladen
Spaghetti bianco med brynt salviasmör