Ingredienser

4 portioner.

2 förp halloumi (à 150 g)
1 kruka Röd & Grönsallat, plockad i mindre bitar
200 g cocktailtomater, delade
2 morötter, skalade och tunt skivade
1 rödlök, skalad, delad och strimlad
2 minigurkor (alt 1 vanlig), delade och skivade

Koriander- och chilidressing:
1 msk flytande honung
1 tsk flingsalt
pressad saft av 1 citron
½ vitlöksklyfta, finhackad
1 röd chili, delad och fint skuren (med eller utan kärnor)
1 kruka Koriander, hackad

Rör ut honung och salt i citronsaften till dressingen. Tillsätt vitlök, chili och koriander. Skär halloumin i ca ½ cm tjocka skivor och grilla över glöd eller i en grillpanna utan fett. Blanda sallaten med övriga grönsaker. Fördela i fyra skålar och toppa med halloumin. Ringla dressingen över salladen strax innan servering.