Ingredienser


4 portioner

2 msk curry
4 msk Rapsolja
2 msk citronsaft
Salt
Svartpeppar
1/2 blomkål, skivad
1 liten rödlök, tunt skivad
200 g rödkål, skivad
200 g kikärtor, kokta
1/2 kg Sparris finpotatis, kokt och delad med gaffel
1 kruka kaskadsallat, plockad
1 kruka koriander, skuren
1 kruka gräslök, fint skuren
1 kruka bladpersilja, skuren
1 dl tranbär
1 dl pumpakärnor
200 g fetaost, söndersmulad

Värm upp oljan i stekpannan och tillsätt curry. När curryn doftar; stek blomkålen och rödlöken i oljan i 1 minut på hög värme. Tillsätt rödkål, kikärtor och potatis och stek vidare i 1 minut. Alla ingredienser ska fortfarande var krispiga, men genomvarma. Tag från värmen, salta, peppra och pressa över citronen. Blanda grönsakerna med sallad och örter. Strö över tranbär, pumpakärnor och fetaost. Färdigt att servera.