Ingredienser

600 g skivat kycklingbröst
2 stjälkar selleri
½ skivad gul lök
2 tunt skivade morötter
½ broccoli
100 g sockerärter
3 vårlökar, skivade
1 finhackad vitlöksklyfta
1 tumme ingefära, riven
1 dl cashewnötter
1 msk socker
2 msk soja
2 tsk maizena
1 dl rapsolja
1 kruka Thaibasilika, hackad men spara lite till garnering

Värm en gryta på spisen och wok-stek alltsammans var för sig. Förvara sedan alltsammans i en skål bredvid spisen och när alla grönsaker wokats krispiga men med lite färg och kycklingen stekts helt igenom, blanda då alltsammans igen i woken. Blanda också soja, socker, maizena och vatten i en skål och tillsätt detta över alltsammans i woken. Stek ytterligare en stund. Tillsätt cashewnötterna och smaka av med salt och peppar. Tillsätt till sist basilikan och servera med kokt ris.