Ingredienser

2 portioner

2 mellanstora Michelle Delikatesspotatisar, tärnade
1 gul lök, tärnad
2 ägg
Salt, peppar
1 dl olivolja
2 dl gräddfil
1 kruka Gräslök, finskuren
1 kruka Dill, plockad
1 kruka Kaskadsallat, plockad
200 g rökt lax i skivor
Vitpeppar
Salt
Citron

Stek potatis och lök i olivolja på medelvärme tills potatisen är mjuk. Vispa samman ägg, salt och peppar. Häll av potatisen och löken så att överskottet av oljan rinner av. Blanda ihop potatis, lök och äggblandning. Tag lite olivolja i pannan och häll ner tortillablandningen och stek på medelvärme tills tortillan satt sig på undersidan vänd och stek färdig.
Blanda gräddfil med gräslök och smaka av med salt och vitpeppar.
Dela tortillan i tårtbitar och servera med rökt lax, gräslöksgräddfil, kaskadsallat och dekorera med dill och citron.