Påsar och krukor återvinns som plast. Vi strävar ständigt efter att minska miljöpåverkan och att minska matsvinnet är en viktig del. Våra örter och sallat förpackas därför i emballage noga utvalt för att hålla produkten fräsch så länge som möjligt. Förpackningsåtervinning är en del av vårt arbete för att bidra till cirkulära system och vi har signerat DLF Plastinitiativ 2025.
Trivs bäst i rumstemperatur.
Timjan
OMFAMNA DIN INRE FRANSMAN! Nästa gång du ska koka soppa, fond eller gryta så ta ett gäng färska örter och knyt ihop till en proffsig bouquet garni som får koka med och sprida sina ljuvliga smaker och dofter. Vilka örter du väljer är förstås helt upp till dig, men ingen fransman värd namnet skulle utelämna timjan.
Läs mer om timjanEnergi | 397 kJ/95 kcal |
Fett | 1.68 g |
- Varav mättad | 0.47 g |
Kolhydrat | 10.5 g |
Varav | |
-Sockerarter | 1.0 g |
- Stärkelse | 0.0 g |
Fiber | 14.0 g |
Protein | 5.56 g |
Salt | 0.0 g |
Påsar och krukor återvinns som plast. Vi strävar ständigt efter att minska miljöpåverkan och att minska matsvinnet är en viktig del. Våra örter och sallat förpackas därför i emballage noga utvalt för att hålla produkten fräsch så länge som möjligt. Förpackningsåtervinning är en del av vårt arbete för att bidra till cirkulära system och vi har signerat DLF Plastinitiativ 2025.
Trivs bäst i rumstemperatur.
Näringsdeklarationen kommer från Nuverica som hämtar informationen från vedertagna livsmedelsdatabaser. Värdena är baserade på generella nivåer, och den exakta mängden näring i varje planta kan variera något för varje sådd. Näringsvärden presenteras per 100 gram. Portionsstorleken varierar beroende på maträtt.
Ekologiskt odlad enligt KRAVs regler i Svegros egna växthus på Färingsö.
Laga mat med timjan
Upptäck fler receptVi odlar ekologiskt
Kika in i växthuset
Låt dig inspireras
Nyskördat sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Hälsningar Svegro