fbpx
Lediga tjänster

Svegro söker nu en erfaren
löneadministratör och redovisningsassistent


Omfattning -heltidstjänst
Anställningsform -tillsvidareanställning
Tillträde -snarast.
Arbetsplats -Thorslunda, Svartsjö i Ekerö kommun

Arbetsuppgifter

Denna tjänst ingår i ekonomiavdelningen och rapporterar till ekonomichefen. Avdelningen består av tre personer.

  • Huvudansvarig för löneadministrationen. All sorts löneadministration för koncernens anställda. Merparten är kollektivlöner men även tjänstemän. Verksamheten omfattas för närvarande av tre kollektivavtal. Lönerna görs i Kontek lön, tidredovisning sker i Tidomat.
  • Redovisningsarbete för koncernens bolag. Dagliga bokföringsrutiner, uppföljning reskontror, regelbundna avstämningar, rapportering till myndigheter med flera, förberedelser för revisioner mm. Affärssystemet på Svegro är Jeeves.

Övrigt

Tillsammans har vi kommit överens om våra rutiner som vi arbetar efter och som gör att vi levererar i tid enligt våra interna mål och externa krav.

Du vill vara en i laget, vi är inte så många på kontoret och vi hjälps åt på alla avdelningar.

Erfarenhet

  • av arbete med att framställa löner, väl insatt i grunderna i löneadministration samt regelverk och lagkrav som omfattar lönehantering.
  • av löpande bokföringsrutiner, väl insatt i grunderna i bokföring, redovisningsprinciper och momshantering.
    av att arbete på ett strukturerat sätt.

Även god datavana och van att arbeta i Excel krävs samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Din profil

Du är en driven person med en positiv attityd, självgående, prestigelös och noggrann som uppskattar en tjänst med stor variation. Det är viktigt att du är social och känner dig trygg med att skapa kontakter med människor. Vi värdesätter lokal förankring.

Svegro erbjuder

en rolig och stimulerande arbetsplats med ett 70-tal arbetskamrater på ett företag med stora tillväxtplaner under åren som kommer. Vi på Svegro är nyskapande, bygger relationer och arbetar långsiktigt tillsammans mot vår vision ”Vi skapar svenska gröna smaker i världsklass”.

Välkommen med din ansökan eller frågor om tjänsten
till info@svegro.se, sista datum för ansökan är 2 december 2022.

Svegro AB - Svenskodlat, nära och hållbart

Om Svegro

Svenskodlat, nära och hållbart

Svegro är ett svenskt familjeägt bolag med huvudkontoret och växthusanläggning på Färingsö utanför Stockholm. Bolaget grundades 1960. Fokus på hållbarhet och innovation har skapat långsiktig framgång.