Hoppa till huvudinnehållet
Stekt halloumi

Övriga tillbehör

Vissa saker vill inte låta sig kategoriseras. De är goda som de är, utan etikett. Dessa har vi samlat under rubriken övrigt. Alla är de välkomna att vara med. Från grillade ostar till smaksatt honung till ostbrickan och kanske en och annan överraskning.

Välkommen in

I våra växthus är det sommar året om. Luften är fylld av dofter från färska örter. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag trängs sallaten med traditionella örter som dill och exotiska smaker som thaibasilika. Här gror doldisen körvel som är kockarnas favorit och storsäljaren basilika som svenskarna tagit till sitt hjärta. Våra senaste tillskott är faktiskt just det; små skott från bland annat rädisa och krasse. De ser kanske inte mycket ut för välden, men är ena riktiga smakexplosioner. Upptäck vår värld!

Hälsningar Svegro!

Till vårt växthus