Peruansk solteritosallad
Ingredienser
600 g mandelpotatis
400 g fetaost
100 g majskorn, kokta
100 g bondbönor, kokta
250 g grön sparris, skalad och kokt
1/2 liten rödlök, tunt skivad
1 knippe morötter skalade och delade
4-5 rädisor, tunt skivade
2 msk vitvinsvinäger
4 msk olivolja
Havssalt / nymald svartpeppar
1 kruka Koriander, plockad
1 kruka Slätbladig persilja, plockad
1 kruka Gräslök, fint skuren
Gör såhär
Koka potatisen med skalet kvar i saltat vatten i ca 12-15 min. Känn efter med en sticka att den är klar. Låt den ånga av och tryck till den på en skärbräda med handen. Placera på ett upplägg-ningsfat med de resterande ingredienserna. Blanda olja och vinäger med salt och peppar och ringla över salladen. Dekorera med örter.