Våra färska örter
Nyskördade örter lyfter måltiden till nästa nivå. De väcker liv i rätterna och ger djup till smakerna, adderar balans till tallriken och ger naturlig nyttighet och krispighet till varje tugga. Det kan vara pepprigt, syrligt, sött eller svalkande. Det kan förstärka, mildra och bryta av. Läs mer om örterna som får allt att falla på plats.
ALLT OM FÄRSKA ÖRTER
Nyskördade örter lyfter maten till nästa nivå. De ger smak, krispighet, fräschör och nyttigheter. Varför är egentligen mynta så fräscht? Varför älskar inte alla koriander? Vilka råvaror funkar med körvel? Hur skördar och förvarar man de olika sorterna bäst? Här har vi samlat allt du vill veta om färska örter och lite till.
Läs om örterVi odlar ekologiskt
Kika in i växthuset
Låt dig inspireras
Nyskördat sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Hälsningar Svegro