Vår sallat & gröna blad
De ger krispighet, fräschör och saftig spänst till varje måltid. De bryter av och får smakerna att komma samman. Som basen i en egen rätt eller tillbehöret som lyfter allt annat på tallriken. Läs mer om de nyskördade gröna smakerna som förhöjer.
SVÄNG IHOP EN SALLAD
Det finns nästan inget som överträffar en riktigt god sallad. Den är mångsidig och hälsosam och går att variera i oändlighet med olika ingredienser och dressingar. En sallad kan vara en lätt måltid på en varm sommardag eller en matig rätt på vintern. Den kan vara sidekick eller huvudnummer och passar både till lunch och till middag.
Till tips och receptVi odlar ekologiskt
Kika in i växthuset
Låt dig inspireras
Svegro sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Hälsningar Svegro