Krustader med västerbottenkräm, granatäpple och Örtpesto

Krustader med västerbottenkräm, granatäpple och Örtpesto

Ingredienser

12 stycken

100 g naturell färskost
50 g riven lagrad svensk hårdost
2 msk vispgrädde
2 msk Svegro Örtpesto
½ granatäpple eller frysta granatäpplekärnor
12 minikrustader


Gör såhär

En len västerbottenkräm får fantastisk skjuts av smakrik Örtpesto, och toppas med krispiga och söta granatäppelkärnor – perfekt inför ett nytt, gott år!

Mixa ihop färskosten med lagrad svensk hårdost och grädden tills du får en slät kräm. Klicka på Örtpeston och dra några tag med skeden så att det blandas slarvigt. Lägg över blandningen i en spritspåse och spritsa ut i krustaderna. Pilla kärnorna ur granatäpplet och toppa med några på varje krustad.