Hoppa till huvudinnehållet
Dessert med äpple, mynta och nötter

Dessert & efterrätter

Sugen på en söt avslutning på middagen? Oavsett om du vill bjuda på något enkelt och snabbt eller något mer avancerat till festen, så finns det en dessert för varje tillfälle. Varför inte prova en krämig pannacotta toppad med bär eller en klassisk cheesecake med en krispig botten? För något lite mer exotiskt kan du prova en frisk limepaj. Eller varför inte gå på en klassisk chokladmousse? Med färska örter får efterrätten en extra skjuts. Det blir en twist som garanterat uppskattas. Så gott att bryta av det söta och syrliga!

Välkommen in

I våra växthus är det sommar året om. Luften är fylld av dofter från färska örter. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag trängs sallaten med traditionella örter som dill och exotiska smaker som thaibasilika. Här gror doldisen körvel som är kockarnas favorit och storsäljaren basilika som svenskarna tagit till sitt hjärta. Våra senaste tillskott är faktiskt just det; små skott från bland annat rädisa och krasse. De ser kanske inte mycket ut för välden, men är ena riktiga smakexplosioner. Upptäck vår värld!

Hälsningar Svegro!

Till vårt växthus