Röd rädiskrasse i stortråg

- Nyhet
Artikelnummer:
60112
Förvaring
Trivs bäst i kyla. Vi rekommenderar förvaring i kylskåp.
Odlingsplats
Ekologiskt odlad enligt KRAVs regler i Svegros egna växthus på Färingsö.

Laga mat med mikrogrönt
Upptäck fler recept-
Råraka med lax, zucchini och örter
-
Tacos med portabello och korianderkräm
-
Färskostbollar med färska örter
-
Smördegspizza med krasse och kantareller
-
Spicy sötpotatissoppa med örtpesto, fetaost och broccoliskott
-
Sallad med nektariner, tomater och getostkräm
-
Grillad sparris med mynta och tahinisås
-
Surdegstoast med avokado, burrata, basilika och krasse

Vi odlar ekologiskt
Med en kombination av traditionell växthusodling och modern teknik odlar vi ekologiskt, utan bekämpningsmedel och konstgödsel.

Kika in i växthuset
I våra växthus är det sommar året om. Luften är fylld av dofter från färska örter. Nyfiken på sådd, groning och tillväxt?

Låt dig inspireras
Dressingen gör salladen, sägs det. Här hittar du tipsen på hur du svänger ihop bästa salladen och fixar godaste vinägretten.
Nyskördat sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Hälsningar Svegro