Hoppa till huvudinnehållet
Oregano odling i växthus

För restaurang & storkök
(under utveckling)

Vi tror på den positiva kraften i god mat och vill att våra fina sallater och färska örter ska inspirera till att laga god mat som era gäster kommer att älska. Vi har produkterna för er, oavsett om ni driver en liten kvarterskrog eller ett storkök. Vi odlar med omsorg för garanterat högsta kvalitet och bästa smak. Upptäck vårt sortiment i stora förpackningar och ta del av våra praktiska tips.

HÖGSTA KVALITET

Hos Svegro hittar ni ekologiskt odlade produkter av högsta kvalitet. Våra örter och sallater är fullproppade med smak och innehåller viktiga vitaminer och mineraler.

Upptäck fler produkter

ALLTID I SÄSONG

Laga mat med säsongens råvaror för bästa smak och en mer hållbar matproduktion. I våra växthus på Färingsö är det säsong året om. Kika in och upptäck våra ekologiska odlingar.

Till våra växthus

SKAPA NYA SMAKSENSATIONER

Våra örter erbjuder en bred och djup smakpalett, som i händerna på en kock kan förvandlas till nya oväntade smakkombinationer. Färska örter definierar klassiska maträtter, men kan också tillföra nya smaker som överraskar. Servera ett gott örtsmör eller en örtolja, till det nybakta brödet. Skapa en dessert med en spännande twist av färska örter. Kanske är det vår nyhet Röd Oxalis som sätter smaken på din nya signaturrätt?

Till receptet

Upptäck våra nyheter

Till vårt sortiment

Sätt smak med färska örter

Oregano odling i växthus

HÅLLBARHET I FOKUS

På Svegro är hållbarhet en central del av vår verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att minska vår miljöpåverkan. Våra ekologiska produkter är odlade med omsorg om miljö och människa. Vi strävar efter att erbjuda råvaror som är bra för både planeten och din verksamhet. Genom att välja svenskodlade och obesprutade produkter kan du bidra till en grönare framtid och samtidigt erbjuda dina gäster en riktigt god måltid.

Läs mer
Oregano skötsel

ÖRTER SOM HÅLLER LÄNGE

På Svegro jobbar vi hårt för att minska svinnet i vår odling. Är minskat matsvinn något som är viktigt för er verksamhet också? Lär dig ta hand om örterna så håller de längre. Har de redan börjat sloka? Lugn, de går att rädda! Här hittar du tipsen för dig som vill ta tillvara på varje blad. Gör en örtig vinägrett, torka eller frys in och använd senare. Bra både för ekonomin och miljön.

Till våra tips

Hög kvalitet för längre hållbarhet och bättre ekonomi

För er som jobbar i storkök och lagar mat till många är ekonomi och effektivitet avgörande. Med våra fina produkter hjälper vi dig att leverera näringsrika och välsmakande måltider till dina gäster. Våra örter och sallater är noggrant utvalda och omsorgsfullt odlade för att säkerställa hög kvalitet, mycket smak och lång hållbarhet, vilket blir mer ekonomiskt i längden. Med våra produkter kan du vara säker på att du alltid har de bästa råvarorna till hands, oavsett om du lagar mat för en skola, ett sjukhus eller för en lunchrestaurang. Låt våra färska örter och goda sallater hjälpa dig att sätta smak och färg på maten. Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig!

VILL DU VETA MER? VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

logga användareSebastian Vilhelmsson, Affärsområdesansvarig Restaurang & Storkök

plats loggaSvegro, Torslundavägen 20, 179 96 Svartsjö

e-post loggasebastian.vilhelmsson@svegro.se telefon ikon073-3357837

Svegro sedan 1960

Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.

Hälsningar Svegro

LÄS MER OM OSS