Mizuna
- Nyhet
Mizuna är en japansk kålväxt. Mild, len och pepprig smak. Vackert gröna och lila blad. Passar bra till rotfrukter och rött kött.
Läs mer om mikrogröntTrivs bäst i kyla. Vi rekommenderar förvaring i kylskåp.
Ekologiskt odlad enligt KRAVs regler i Svegros egna växthus på Färingsö.
Laga mat med mikrogrönt
Upptäck fler recept-
Råraka med lax, zucchini och örter
-
Tacos med portabello och korianderkräm
-
Färskostbollar med färska örter
-
Smördegspizza med krasse och kantareller
-
Spicy sötpotatissoppa med örtpesto, fetaost och broccoliskott
-
Sallad med nektariner, tomater och getostkräm
-
Grillad sparris med mynta och tahinisås
-
Surdegstoast med avokado, burrata, basilika och krasse
Vi odlar ekologiskt
Kika in i växthuset
Låt dig inspireras
Nyskördat sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Hälsningar Svegro