Röda rädisskott
- Nyhet
Rädisskotten har en vinröd färg och är fantastiskt vackra att dekorera med. De har en fräsch pepprig smak av nyskördad rädisa. Passar bra till kött, fisk, skaldjur och baljväxter med sitt uppiggande smakbryt. Håller form och färg länge på tallriken och är lätt att arbeta med.
Läs mer om mikrogröntTrivs bäst i kyla. Vi rekommenderar förvaring i kylskåp.
Ekologiskt odlad enligt KRAVs regler i Svegros egna växthus på Färingsö.
Laga mat med mikrogrönt
Upptäck fler recept-
Råraka med lax, zucchini och örter
-
Tacos med portabello och korianderkräm
-
Färskostbollar med färska örter
-
Smördegspizza med krasse och kantareller
-
Spicy sötpotatissoppa med örtpesto, fetaost och broccoliskott
-
Sallad med nektariner, tomater och getostkräm
-
Grillad sparris med mynta och tahinisås
-
Surdegstoast med avokado, burrata, basilika och krasse
Vi odlar ekologiskt
Kika in i växthuset
Låt dig inspireras
Nyskördat sedan 1960
Svegro har försett stockholmarna med färska grödor sedan 1960. Visionen är ett Sverige helt självförsörjande på färskt grönt. Redan från start har vi arbetat för en hållbar odling och härliga smakupplevelser. När vi 1983 byggde vi vårt första växthus på Färingsö var det för att kunna odla svensk sallat året om. Idag har vi en av landets modernaste och mest klimatsmarta anläggningar. Vi odlar med fokus på smak och kvalitet, stolta över att ha bidragit till att utveckla matkulturen i Sverige.
Hälsningar Svegro